Gladsaxedagen

Bedre børnemiljø: Mere plads og mere personale

Enhedslistens folder uddelt på budgetdagen 2012 rejste bl.a. krav om bedre normering i daginstitutionerne.

Emneord:

Enhedslisten på Gladsaxedagen 2012

Enhedslisten var at finde på Gladsaxedagen lørdag d. 18. august. Med uddelingen af gule balloner med teksten "Plads til børn" satte vi fokus på forholdene i Gladsaxes daginstitutioner.

Emneord:

Enhedslisten på Gladsaxedagen

Lørdag den 20. august 2011 var ca. 250 gladsaxeborgere med til at rulle skattelettelserne tilbage.

Emneord:

Vinderen af Enhedslistens genopretningspakke

Enhedslisten synes ikke, det er bankerne, men derimod velfærdsstaten, der har brug for en genopretningspakke. Som et første skridt udloddede Enhedslisten på Gladsaxedagen 2010 en genopretningspakke med økologiske kolonialvarer til den betrængte husholdning.
Emneord:

Liste Ø styrer: Servicebussen kørte på Gladsaxedagen

På Gladsaxedagen den 22. august så ”sØrvice”-bussen igen dagens lys i Gladsaxe. Enhedslisten satte bussen ind, så ældre og gangbesværede kunne komme op til Gladsaxedagen og deltage i festlighederne. Bussen kørte bl.a. via Mørkhøj, Egeparken og lavhusene i Høje Gladsaxe. Efterspørgslen var så stor, at der måtte sættes en ekstra bus ind.

Emneord:

En nødvendig "sØrvicebus"

Læserbrev af Flemming Holst, kandidat til byrådet for Enhedslisten Gladsaxe.

Gladsaxedagen er blevet en tradition. Ligeledes er det blevet en tradition at Enhedslisten bidrager med en iøjenfaldende aktivitet. I år havde vi taget initiativ til at servicebussen blev genindført - i første omgang blot for en dag - Gladsaxedagen.
 

Emneord: