EU

Byrådet nedprioriterer borgernes rådgivning

Af Torben Madsen, byrådsmedlem (Ø)

Borgerrådgiveren er en succes. Der var næsten 500 henvendelser til borgerrådgiveren i 2017. Behovet er sikkert større, da borgerrådgiveren med to års virke næppe er kendt i alle hjørner af kommunen. Borgerrådgiveren bistår Byrådet med at sikre retssikkerheden for borgerne, hjælper borgerne med at forstå kommunens afgørelser, vejleder om klagemuligheder og behandler henvendelser om kommunens sagsbehandling. Borgerrådgiveren skal være uafhængig af kommunens politiske udvalg, Borgmesteren og forvaltningerne.

Emneord:

Hvad skal vi stemme den 3. december? Kom til debatmøde

Dato: 
30. November 2015 19:00 - 21:00
Sted: 
Drop in, Telefonfabrikken,Telefonvej 8

 

  • Morten Helveg Petersen, Radikale Venstre, medlem af Europaparlamentet, tidl. medlem af Folketinget
  • Søren Søndergaard, Enhedslisten, medlem af Folketinget, tidl. medlem af Europaparlamentet
  • Gitte Hansen, journalist, P1-debat, DR. Ordstyrer

Arr: Folkebevægelsen mod EU, Det Radikale Venstre, Enhedslisten

Emneord:

Støtte til grækerne mod EU's afpresning

Enhedslisten Gladsaxe var med på Kultorvet i København torsdag den 2. juli kl. 17 for at vise støtte til grækernes ret til folkeafstemning og protestere mod EU's forsøg på afpresning af den græske regering og befolkning.

Emneord:

Søren Søndergaards 1. maj-tale

"Valget venter lige om hjørnet. Det gode er, at det giver os mulighed for at forhindre, at Lars Løkke og hans blå blok indtager regeringskontorerne. Men skal vi også forhindre en blå politik, så kræver det mere," sagde Søren Søndergaard i sin tale til Enhedslisten, SF og SFU's 1. maj-møde på Buddinge Skole.

Her er talen:

Emneord:

TTIP får modstand i Gladsaxe

Den såkaldte frihandelsaftale TTIP, som EU-Kommissionen forhandler med USA, handler ikke om fri handel. Den handler om maksimal frihed til transnationale selskaber, som vil kunne retsforfølge stater og gennemtvinge afregulering og privatisering. Det var Mads Barbesgaard, AfrikaKontakt og medlem af Enhedslisten, og Teis Volstrup, folketingskandidat for SF, enige om ved det offentlige møde på Telefonfabrikken torsdag den 16. april.

Emneord:

EU-parlamentsvalg og folkeafstemning om Patentdomstolen

Dato: 
25. Maj 2014 9:00 - 20:00

Husk nu at stemme!

Læs mere om valget og folkeafstemningen på Enhedslistens hjemmeside:

enhedslisten.dk/ep-valg

 

Emneord: