lærere

Gladsaxe bør lægge pres på KL for at undgå konflikt

Af Trine Henriksen, Enhedslisten

Overenskomstforhandlingerne på det offentlige område er hastigt på vej mod en storkonflikt, der kan omfatte alle grupper af ansatte i staten, kommuner og regioner. En konflikt vil få alvorlige konsekvenser for rigtig mange borgere i Gladsaxe, og kan gøre utrolig stor skade for samarbejdet med de ansatte efter konflikten. Ikke mindst på skoleområdet, der stadig lider under følgerne af lockouten og lovindgrebet i 2013.

Emneord:

Lærernes arbejdstid: Blæs på KL!

Af Trine Henriksen, byrådsmedlem (Ø)

I de seneste dage har KL haft travlt med at indskærpe overfor kommunerne, at de ikke skal indgå lokale arbejdstidsaftaler med lærerne om tid til forberedelse, eller hvor mange timer lærerne maksimalt kan undervise, fordi "det skaber meget ringe vilkår for udvikling, nytænkning og fleksibilitet".

KL kender jo tydeligvis ikke skolerne i Gladsaxe!

Emneord:

Byrådet må tage ansvar i lockouten

Af Trine Henriksen, byrådsmedlem (Ø)

Lockouten kører nu på tredje uge. Fra flere sider er der kommet opfordringer til byrådet om at lægge pres på KL om at få gang i forhandlingerne og få afsluttet konflikten med en aftale, som alle kan leve med. Desværre har borgmesteren hidtil afslået alle initiativer, med henvisning til at hun støtter den danske model.

Emneord:

Lærernes kamp er vigtig for os alle

Trine Henriksens tale til lærernes demonstration ved Gladsaxe Rådhus 4. april 2013

Emneord:

Enhedslisten: Gladsaxe må sige fra over for lockout af lærerne

Liste Ø foreslår, at Gladsaxe Kommune tager afstand fra KL's aggressive arbejdsgiverpolitik. Læs forslaget til byrådsmødet den 13. marts 2013.

Emneord:

Hvad er det for opgaver og møder, lærerne skal skære ned på?

Af Trine Henriksen, byrådsmedlem for Enhedslisten Gladsaxe

Som lovet på byrådsmødet den 1. september kommer her svaret – eller mangel på samme - på spørgsmålet om den foreslåede besparelse ved ændring af lærerne arbejdstid.

Emneord: