Ældrestyrken sluttede året af med trommer og højt humør

Man bliver ikke ældre af at deltage i Ældrestyrken – men man kan risikere at blive klogere. Og så kan man også blive i rigtig godt humør. Det skete den 30. november, hvor Ældrestyrken holdt sæsonens sidste møde i Seniorklubberne i Høje Gladsaxe, og her blev der både talt kinesisk og slået på tromme.

Dagens "hemmelige" gæst var Tom McEwan, som Ældrestyrken har haft et rigtig fint samarbejde med i vores kamp for at bevare Borgernes Hus tilbage i 2013 og -14. Den kamp tabte vi desværre, men den skabte mange fine relationer blandt Gladsaxeborgere på tværs af både politiske tilhørsforhold og folk uden, og flere af disse kontakter er bevaret lige siden.

Det gælder bl.a. vores relationer til Tom, og han fik derfor også en meget varm velkomst fra deltagerne, og humøret steg et par ekstra grader, da han indtog "scenen". Vi havde bedt ham om ikke blot at underholde, men også at fortælle lidt om, hvordan det er at være "nydansker", og der var sjove erindringer fra Toms første tid i Danmark, hvor sproget kunne være svært at kode.

Tom havde et større udvalg af trommer og trommesæt med og gav os en undervisning i, hvordan man håndterer trommestikker, og da han optrådte som kinesisk tryllekunstner, var forsamlingen helt leveret.

Klik på videoen herover for at opleve Tom McEwan synge, spille trommer og optræde med en sketch. Foto og optagelser: Birgit Bjerregaard. Varighed: 2:16 minutter.

En dejlig afslutning på året med gløgg og æbleskiver, pynt og masser af sange.

Vi har programmet klar til næste år:

Se listen over Ældrestyrkens mødeaktiviteter i 2018 (pdf)

Tovholderne ønsker alle i Enhedslisten en rigtig god jul og et godt nytår. Er du over 60 år, ses vi måske næste gang til vores første møde i Ældrestyrken den 25. januar 2018.

Tovholderne i Ældrestyrken

Emneord: