Massive besparelser på kommunens svageste børn

Børne- og Undervisningsudvalget d. 26/1-2009, sag nr. 11 - eller bedre beskrevet som massive besparelser på kommunens svageste børn - har forståeligt nok givet anledning til mange protester. "Er Gladsaxe overhovedet en Socialdemokratisk Kommune, når den slags kan vedtages?" spørger folk sig selv og svarer et rungende "Åbenbart ikke!".

Enhedslisten er tilsyneladende de eneste i kommunen, som er parat til at forsvare de svageste børn. Selv SF har svigtet massivt i denne sag til fordel for at holde sig gode venner med deres budgetforligspartnere fra borgmesterens såkaldte "socialdemokrater" og ud mod højre.

Læs Enhedslistens forslag, der kunne afværge bl.a. forslag 8 (lukning af Lille Mørkhøj og lukning af indskoling og SFO på Lundegård skole) og forslag 17 (generel nedskæring på ressourcerne på 10% for alle specialtilbud):

Forslag fra Enhedslisten vedr. sag nr. 11 på møde 2, d. 26.1.2009
Dagsorden for Børne- og Undervisningsudvalgets møde nr. 2, mandag den 26. januar 2009, sag nr. 11-13

Emneord: